Unlimited zakendoen met @Work.

Met alle @Work bundels kun je onbeperkt bellen in niet alleen Nederland en de EU, maar ook in de VS via het netwerk van T-Mobile USA. Zo is Unlimited @Work de beste keuze voor elke ondernemer.

Unlimited zakendoen met @Work.

Met alle @Work bundels kun je onbepekt bellen in niet alleen Nederland en de EU, maar ook in de VS via het netwerk van T-Mobile USA. Zo is Unlimited @Work de beste keuze voor elke ondernemer.

Unlimited ondernemen met onbeperkt mobiel internet.

Bereikbaarheid is voor jou als ondernemer essentieel. Je wilt zonder beperkingen bellen, mailen, downloaden en overal veilig online kunnen werken. In Nederland én over de grens. Daarom is er Unlimited @Work. Dat is Unlimited Ondernemen op het driemaal op rij als beste geteste netwerk van Nederland.

Echt onbeperkt mobiel internet.

Met het onbeperkt en mobiele abonnement @Work Unlimited start je iedere dag met 5GB die je in Nederland kunt gebruiken. Je ontvangt een sms zodra je GB's bijna op zijn. Daarna activeer je gratis de GB-aanvuller via My T-Mobile. Daarnaast ontvang je iedere maand 10GB die je in de EU kunt gebruiken. 

Keuze uit een maand-, 1-jarig en 2-jarig Sim Only-abonnement

Het Unlimited-abonnement is net zo flexibel als je werk. Zo kun je onbeperkt mobiel internet afnemen met een maand-, 1-jarig en 2-jarig zakelijk Sim Only-abonnement. Ga voor Unlimited als je bijvoorbeeld tijdelijk onbeperkt online wilt zijn, maar niet wilt vastzitten aan jaarlijkse contracten.

Neem maandelijks 10 GB mee op zakenreis in de EU

Ga je op zakenreis? Met Unlimited @Work kun je elke maand tot maar liefst 10GB gebruiken binnen de EU. Zo ben je dus ook in het buitenland altijd bereikbaar voor je zakelijke netwerk. Als je GB’s op zijn, maak je gebruik van de GB-aanvuller.

Onbeperkt bellen met je klanten en collega's

Naast onbeperkt mobiel internetten kun je met het Unlimited-abonnement onbeperkt bellen in Nederland, de EU en de VS via het netwerk van T-Mobile USA. Zo ben je voor je klanten en collega’s zelfs ver weg van huis zo bereikbaar als thuis.

 

Het snelste mobiele netwerk van Nederland

Ga voor het zakelijke abonnement om Unlimited bereikbaar te zijn voor je klanten en collega’s én regel je zaken onbeperkt en sneller dan ooit via het snelste mobiele netwerk van Nederland.

 

 

Keuze uit een maand-, 1-jarig en 2-jarig Sim Only-abonnement


Neem maandelijks 10 GB mee op zakenreis in de EU


Onbeperkt bellen met je klanten en collega's


Het snelste mobiele netwerk van Nederland


 

Het netwerk van de toekomst.

Hoe Unlimited wil je 't hebben?

Hieronder de huidige acties van de T-Mobile @Work abonnementen welke Netfirst jou kan bieden. Onderstaande abonnementen zijn obv 24 maanden en gebaseerd op basis van een éénmalige funding per abonnement vanuit Netfirst. Natuurlijk zijn 1 maand, 12 & 36 maanden abonnementen ook mogelijk. Neem hierover contact met ons op. 

UNLIMITED @Work

Unlimited data in NL

10GB in de EU

Onbeperkt bellen

Maandelijks bijstellen 

26,00
/mnd excl. BTW

UNLIMITED @Work

Unlimited data in NL

10GB in de EU

Onbeperkt bellen

Maandelijks bijstellen 

26,00
/mnd excl. BTW

Reis je vaak buiten de EU? Dan is het het zakelijke abonnement @Work Unlimited Plus iets voor jou! Neem contact op met één van onze collega's via 088 - 600 6000 of laat hier een bericht achter voor meer informatie.

Neem contact met ons op.

Laat een bericht achter.

Heb je vragen over de T-Mobile abonnementen? Vul het formulier in en wij geven zo spoedig mogelijk antwoord op jouw vraag.

Vul hier het formulier in.

Bel onze adviseur.

Liever direct onze adviseurs spreken? Bel dan naar Netfirst Sales voor meer informatie. We zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.30 uur.

Tel: 088 - 600 6000

Nog geen nieuwe abonnementen aanvragen, maar wel op de hoogte willen blijven van de laatste acties van Netfirst voor T-Mobile abonnementen? Schrijf je dan in voor de Netfirst Mobile.